Vader / Moederdag

Wil jij jouw vader/moeder in het zonnetje zetten? Kom dan met vader- of moederdag langs en verwen ze met een all-in menu inclusief bier en wijn.

Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje waarbij iedereen even zijn hoofd leeg kan maken. Een gezellige avond vol heerlijke voorgerechten tot uitgebreide desserts, iedereen kan zelf een keuze maken.

Receptie of Borrel

Bij Wereldsmaken kan je genieten van vele soorten frisdrank, bieren, wijnen of een gevarieerde borrel met een fantastisch diner. Ook geschikt voor grote groepen.

Kraamreceptie

Geen zin in visite thuis? Bij Wereldsmaken hebben we de perfecte gelegenheid om zowel vrienden als familie op één dag uit te nodigen om je baby te ontmoeten.

Vergadering

Welk doel uw zakendiner ook heeft, ons doel is ervoor te zorgen dat er voor u en uw gasten niets ontbreekt en u in een prettige sfeer uw vergadering kunt houden.

Huwelijksdiner

Het huwelijksdiner: Het eerste diner als man en vrouw moet goed gevierd worden natuurlijk. Een uitgebreide keuze van voorgerechten tot desserts.

Verjaardag

Bent u jarig op de dag van bezoek bij ons en komt u dit vieren met 4 of meer personen? Dan trakteren wij u, de jarige, op een gratis diner! Vergeet uw legitimatiebewijs niet.

Reünie

Lekker bijkletsen en aanhoren van oude verhalen doe je het best onder genot van een hapje en een drankje. Waar beter dan bij Wereldsmaken met verschillende keukens?

Jubileum

Zoveel jaar geworden, getrouwd of het bedrijf bestaat zoveel jaar?  Dat is al een feestje op zich, maak het helemaal compleet en kom onbeperkt dineren.

Condoleance

Het is prettig voor familieleden en vrienden om na het afscheid samen te zijn en elkaar te steunen onder het genot van een heerlijk diner.

Kinderfeest

Een kinderfeestje vieren? Bij Wereldsmaken worden ze onvergetelijk. Een groot, afwisselend menu waar ieder bezoek een feest wordt voor kinderen èn ouders.